HR ENG

U podnožju Kleka smjestili su se apartmani SodaApartmani Soda nalaze se u centru grada Ogulina u obiteljskoj stambenoj zagradi. Sve jedinice koriste popločen dio dvorišta, 2 terase za boravak na otvorenome i kameni roštilj. U dvorištu je moguće parkirati 4 do 5 automobila, dio za parkiranje je popločen i nalazi se uz glavni ulaz u zgradu. Na udaljenosti 30 metara od objekta nalazi se supermarket.
terasa1 terasa2

Kako se apartmani nalaze u samom centru grada neposredna blizina restorana, kafića i bankomata je zajamčena. U sklopu Apartmana Soda gosti mogu koristiti besplatan parking, Wi-Fi, te opremu za roštilj. Kućni ljubimci su također dobrodošli i ako se nalaze u centru grada, AP Soda imaju mirno i travom prekriveno dvorište i savršen pogled na planinu Klek.

123movies google maps embedded map

Kultura i znamenitosti


Centrom grada dominira Frankopanska kula, u njoj je smješten Zavičajni muzej Ogulina. Pored muzeja u Frankopanskom kaštelu smještena je Ivanina kuća bajke. Kuća koja priča o bajkama i ljepotama stvaralaštva Ivane Brlić-Mažuranić. Sama kula bila je namjenjena za smještaj vojske koja je štitila Ogulin i Modruš, ali naravno i ona ima svoju ljubavnu priču. Ta ljubavna priča povezana je s kanjonom rijeke Dobre i Đulinim ponorom. Kanjon se proteže duž cijeog grada. Sve te povijesne ljepote i priče dođite istražiti sami.

Apartmani Soda
Vlasnik: Maja Božičević
Mob. 091/111-9999
Mail: maja.b@mail.com