Iz svijeta, preko Kvarnera direktno u oazu mira. Apartmani koje smo za Vas pripremili u našoj kući, garantiraju Vam potpunu, ničim neometanu privatnost, jer Vi ste naši jedini gosti. Raskošna je ljepota ovog kvarnerskog otoka. U našem selu možete uživati u ljepoti prirode, plavetnilu mora i zelenilu otočnog raslinja, potpuno se opustiti i napuniti tijelo i duh svježom energijom. Kada se ujutro probudite jedino što trebate je presvući se u kupaći kostim i izaći iz apartmana. Tada ste u centru Unija, a naš i Vaš apartman udaljen je samo 100 metara od mora, od plaže i restorana, a samo dvadesetak koraka dijeli Vas od najbliže trgovine.

U našoj oazi mira jedini je zadatak opustiti se i uživati...

Uz apartman, na raspolaganju Vam je prostrano dvorište s velikim stolom, roštiljem i sudoperom. Privatnost čuva veliki zid ukrašen raznovrsnim biljem.

Kuhinja u apartmanu je opremljena frižiderom, škrinjom, plinskim štednjakom, pećnicom i mikrovalnom pećnicom, kao i posuđem odnosno svime što je potrebno za kuhanje i konzumiranje hrane.

U apartmanu je uređen i dnevni boravak, i to u otočkom stilu s foteljama i kaučem, za opuštanje i odmaranje nakon razgledavanja Unija. Tu je i mala televizija, tek da Vas podsjeti da ste ovdje da biste od nje pobjegli.

Mala kupaonica sasvim je dovoljna, jer je u njoj sve što vam je potrebno; tu je dovoljno mjesta za ručnike i higijenski pribor, kao i kada, bojler, školjka i ogledalo.

Apartman ima dvije spavaće sobe. U prvoj prozračnoj i svijetloj sobi od 18 m2 je bračni krevet sa dodatnim pomoćnim ležajem, prostranim ormarom te noćnim ormarićima.

Druga spavaća soba našeg apartmana iste je veličine i istoga sadržaja kao prethodna. Dakle, u njoj je bračni krevet i pomoćni ležaj koji se može koristiti prema potrebi.